Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bordó csoport

Csoport filozófia:

A csoportszobánk egy kisebb, barátságos, családias hely. Igyekszünk szeretetteljes, biztonságot adó, megnyugtató légkört és esztétikus környezetet teremteni óvodásainknak. Feladatunknak tekintjük a személyiség differenciált fejlesztését az életkori sajátosságok alapján.

A Bordó csoport német nemzetiségi csoport, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a német nyelv alapjaival és részt vehetnek a város sváb hagyományőrző, kulturális programjain, rendezvényein. 

Zöld szíves óvoda lévén a mi csoportunkban is központi szerepe van a környezettudatos nevelésnek, csoportszobánk része a természetsarok, ahol a gyerekek részt vesznek a növénynevelésben, az évszakokat és ünnepeket figyelembe véve pedig kiállítjuk gyűjteményeinket a természet kincseiből. Fűszerkertet gondozunk, részt veszünk a madáretetésben, itatásban, az óvoda védnöksége alatt álló fát megfigyeljük, látogatjuk, szeretettel fordulunk minden élőlényhez. A foglalkozásokat igyekszünk komplex módon megvalósítani, a mindennapi életünk része a zene, az alkotás, a mozgás, a mese és egy csipetnyi varázslat.