Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Beiratkozás

Beiratkozás 2024.04.24 - 26.


Kedves Jövendőbeli Hétszínvirágos Szülők!

Mint azt már sokan látták, Dunaharaszti Város Honlapján megjelentek az óvodai beiratkozással kapcsolatos információk.
Kérjük Önöket, hogy a megfelelően le- és kitöltött dokumentumokat a beiratkozás időszakában hozzák el, óvodánkba 04.24-26-ig 8.00-18.00 óra között.

Fontos kiemelni, hogy NINCS BEIRATKOZÁSI SORREND a gyermekek felvételénél. A beiratkozási sorrendtől függetlenül a törvényi előírásoknak megfelelő szempontok szerint fogjuk felvenni gyermekeiket, tehát a 2024.08.31.-ig harmadik életévüket betöltött, körzetes gyermekeket.
A letölthető dokumentumokat a városi honlapon, illetve itt találják meg:


Hasznos információ:
A jelentkezés a körzeti felvételt kötelezően biztosító óvodában történik abban az esetben is, ha másik intézménybe kérik a felvételt a jelentkezési lapon!
A kötelező felvételt biztosító köznevelési intézmények körzethatárai az alábbi linken megtalálhatók: https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index

Az óvodába a 2024/2025-es nevelési évben a 2021. augusztus 31-ig született gyermekek beíratása kötelező!


Aki német nemzetiségi nevelést igényli, az töltse ki a megfelelő igénylőlapot, és jelezze a beiratkozáshoz kitöltött dokumentumon is.
Figyeljenek oda, hogy pontos elérhetőségeket adjanak meg, különösen az e-mail címet, mert az óvodai határozatok erre a címre fognak kimenni.Várjuk jelentkezésüket!

Kenessey Beáta
Intézményvezető