Beiratkozás

Beiratkozás 2021.04.26.-29.-ig


Kedves Jövendőbeli Hétszínvirágos Szülők!

Mint azt már sokan látták, Dunaharaszti Város Honlapján megjelentek az óvodai beiratkozással kapcsolatos információk.
Kérjük Önöket, hogy a megfelelően le- és kitöltött dokumentumokat a beiratkozás időszakában küldjék el, azaz 2021.04.26.-29.-ig a h.hetszin@gmail.com e-mail címre.
Csak az adott időszakban erre a levelezési címre beérkező anyagokat tudjuk feldolgozni.

Fontos kiemelni, hogy NINCS BEIRATKOZÁSI SORREND a gyermekek felvételénél. A beiratkozási sorrendtől függetlenül a törvényi előírásoknak megfelelő szempontok szerint fogjuk felvenni gyermekeiket, tehát a 2021.08.31.-ig harmadik életévüket, körzetes gyermekeket fogjuk felvenni.
A letölthető dokumentumokat a városi honlapon, illetve itt találják meg:
http://dunaharaszti.hu/hirdetmeny/minden-tudnivalo-itt-az-ovodai-beiratkozasrol

Hasznos információ:
Mindenki jelentkezzen a lakóhelye szerinti körzetes óvodában, akkor is, ha nem oda szeretne menni. Ebben az esetben a beiratkozáshoz letöltött dokumentumon tudja jelezni igényét. Erre nem tudunk garanciát adni, mert a jelentkezők létszáma, illetve az intézmények férőhelye határozza meg a más körzetből átvehetők létszámát.

Aki német nemzetiségi nevelést igényli, az töltse ki a megfelelő igénylőlapot, és jelezze a beiratkozáshoz kitöltött dokumentumon is.
Figyeljenek oda, hogy pontos elérhetőségeket adjanak meg, különösen az e-mail címet, mert az óvodai határozatok erre a címre fognak kimenni.

Aki nem tud elektronikus úton jelentkezni, azt kérjük, hogy a beiratkozás hetében telefonáljon a megadott számok valamelyikére ,+3624-370-640, +3670-491-2409, +3670-477-1020, hogy időpontot egyeztessünk a dokumentumok átadásához, átvételéhez, elkerülendő a zsúfoltságot a járvány miatt.

Várjuk jelentkezésüket!

Kenessey Beáta
Intézményvezető